Att göra gratis i Malmö

Nedan har vi samlat våra bästa tips på saker att göra i Malmö helt utan kostnad! Det är alltså fritt fram att med hjälp av våra tips, börja njuta av den vackra staden Malmö.

Ska du flytta?

Om du ska flytta till Malmö vill vi börja med att hälsa dig välkommen till en vacker stad! För att göra flytten så smidig som möjligt, och för att du ska kunna njuta av våra tips på billiga saker att göra i Malmö, kan vi rekommendera dig att ta hjälp av en flyttfirma.

Pub Quiz

Att gå på Pub Quiz, är ett superbra alternativ om man vill ha något roligt att göra en kväll i Malmö, som dessutom är helt gratis. Det är många pubar runtom i Malmö, som brukar ha quizkvällar. Du kan exempelvis besöka Babel som har pub quiz i centrala Malmö.

DesignByShivaKalantar

Couch Surfing Events

Om du är nyinflyttad i Malmö, eller turist på besök i staden som vill träffa nya människor, kan vi rekommendera Couch Surfing Events. Här får du träffa människor som knappt känner varandra, och delta i roliga event som ni upplever tillsammans.

Turning Torso

Det finns många sevärdheter i Malmö med omnejd, men den kanske populäraste är Turning Torso , en 190 meter hög skyskrapa som vrider sig upp mot himlen. Att ta en selfie framför Turning Torso är ett måste för alla som besöker Malmö för första gången! Det finns även möjlighet att gå på en virtuell rundtur inne i byggnaden via Google.

Billiga saker att göra i Malmö

Här har vi listat billiga saker att göra i Malmö, de kanske inte är helt gratis, men så gott som i alla fall! Nedan har vi samlat massvis med billiga saker att göra i Malmö.

Äventyrsgolf i Folkets Park

Ta med dig hela familjen till Folkets Park för att spela äventyrsgolf . Här kan ni spela en modernare variant av minigolf samtidigt som ni lär känna Malmö lite mer. Istället för traditionella minigolfbanor, är det landmärken från Malmö som pryder banan. Man stöter exempelvis på hinder som en fyra meter hög Turning Torso och en åtta meter lång Öresundsbro att ta sig förbi. En rolig utmaning för hela familjen!