Saker att göra i Göteborg gratis!

Här hittar du massvis med roliga saker att göra i Göteborg, gratis! Vi har samlat en mix av aktiviteter som är helt gratis och aktiviteter som kostar några få slantar. Här kan du alltså hitta billiga saker att göra för barn och vuxna i Göteborg.

Museum med gratis inträde

Det kryllar av museum i Stockholm som har gratis inträde. Du kan exempelvis besöka Stockholms stadsmuseum , Vasamuseet , Riksidrottsmuseet , Strindbergmuseet , för att bara nämna några av Stockholms populäraste museum, med gratis inträde. Den perfekta aktiviteten för dig som tycker om kultur och historia!

Gratis konsultation

Du kan göra en gratis konsultation hos en duktig advokat i Göteborg. Det är såklart inte gratis att anlita advokaten, men det kan vara bra att känna till att ert första möte är helt gratis. Boka tid idag för att få en gratis konsultation med en bra advokat i Göteborg.

Vackra parker i Göteborg

Det kryllar av vackra parker i Göteborg, som vi på ilovegratis verkligen tycker att ni ska besöka! Under sommaren kan du ta med dig en picknickfilt och slå dig ned med vännerna för att få lite kvalitetstid tillsammans, och under hösten/vintern kan du ta en mysig promenad med en kopp kaffe, eller varför inte en varm choklad. Besök exempelvis Botaniska trädgården , Slottsskogen eller Trädgårdsföreningen .

Gratis teater i Göteborg

Göteborgsoperan bjuder på gratis konserter och teaterföreställningar i Göteborg vissa lördagar. De har även speciella barnföreställningar, som exempelvis Sagofoajén , med fritt inträde. Det här är en perfekt gratis aktivitet i Göteborg, som passar hela familjen!

DesignByShivaKalantar

Budgetalternativ i Göteborg

Här har vi samlat billiga saker att göra i Göteborg. Aktiviteterna är inte helt gratis, men nästintill! Skapa häftiga minnen med våra tips på roliga aktiviteter i Göteborg!

Budget-sightseeing

På färjan Älvsnabben i Göteborg, kan man ta en mysig tur på älven. Sitt på taket och sug in den fräscha saltvattendoften. På så sätt får du njuta av Göteborg från vattnet, samtidigt som du får se de nya områdena som håller på att växa upp i staden. Biljetten kostar enbart 28 kr. Väljer ni att ta Färjan Älvsnabbare, som går mellan Lindholmen och Stenpiren, kan ni åka helt gratis.